HATAY / YAYLADAĞI - TURFANDA İLKOKULU

Şbt

4/A sınıfı öğrencisi Hasan AYDINLI ´´Yol Gösteren Terlik´´ adını verdiği tasarımında engelli bireylerin bu ürünle rahat kullanım olanağı bulacağını ifade etti Bir diğer öğrencimiz Mehmet ÇOBAN ´´Doğal Filtre´´ adını verdiği tasarımında portakaldan yaptığı mumluk ile hem dumanı filtreleyip etkisini azaltacak hem de kötü koku yerine portakal kokusunun odaya yayılacağını ifade etti.

Öğrencilerimize ve onlara rehber olan 4/A sınıf öğretmenimiz Sezen YEŞİLKILIÇ´a teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Nis

Kamu hizmet standartları tablosu, kamu kurum ve kuruluşlarının doğrudan vatandaşa sundukları kamu hizmetlerinin, bu hizmetlere başvuru için istedikleri başvuru belgelerinin ve eksiksiz durumunda hizmetin en geç tamamlama sürelerinin belirtildiği tablodur.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa ÖZTÜRK okulumuzu ziyaret ederek okulun temizlik tertip ve düzeni konusunda incelemelerde buludular.

Şbt