TURFANDA İLKOKULU

WEB https://turfandailkokulu.meb.k12.tr
Adres : Turfanda Mahallesi/Yayladağı/Hatay
VİZYON : Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
MİSYON : Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal Öğretim yapılmaktadır.
Yabancı Dil :
Servis : Servis yoktur.
Ulaşım : Şehir merkezinden gelen personeller ulaşımı kendileri sağlamaktadır. Köy dolmuşları belli saatlerde hizmet vermektedir.
Yerleşim Yeri : Turfanda Mahallesi/Yayladağı/Hatay
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İle 27 km, İlçeye 29 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :